Bouwen aan het meest klantvriendelijke woonbedrijf

Bouwen aan het meest klantvriendelijke woonbedrijf

May 16, 2022

Beste LifeDeals-gemeenschap,

Mijn naam is Menno Bouma en als oprichter van LifeDeals ben ik verheugd om aan deze reis te beginnen om het meest klantvriendelijke interieurbedrijf ter wereld op te bouwen. Vandaag wil ik de visie en waarden met u delen die ons vooruit helpen en de spannende stappen die we nemen om ons doel te bereiken.

Vanaf het begin is onze missie duidelijk geweest: de winkelervaring in het interieur herdefiniëren door de behoeften van onze klanten boven alles te stellen. Wij geloven dat uitzonderlijke klantenservice, ongeëvenaarde productkwaliteit en een naadloze winkelervaring niet alleen idealen zijn, maar essentiële pijlers van onze merkidentiteit.

Bij LifeDeals gaat klantvriendelijkheid verder dan alleen woorden; Het is een toewijding die ingebakken zit in elk aspect van ons bedrijf. Vanaf het moment dat u op onze website belandt of een van onze winkels binnenstapt, wordt u begroet met een samengestelde selectie van hoogwaardige producten die tegemoet komen aan verschillende smaken en budgetten. Maar daar houdt onze toewijding aan u niet op.

Wij begrijpen dat echte klantvriendelijkheid betekent dat u flexibiliteit en transparantie biedt bij elke stap van uw reis. Daarom hebben we onze retourtijden verlengd om ervoor te zorgen dat u ruimschoots de gelegenheid heeft om de juiste beslissing voor uw huis te nemen. Onze razendsnelle levering zorgt ervoor dat uw droomruimte in een mum van tijd werkelijkheid wordt, terwijl onze toewijding aan duurzaamheid ervoor zorgt dat uw keuzes een positieve impact hebben op de planeet.

Maar onze visie voor LifeDeals stopt niet bij het aanbieden van uitzonderlijke producten en diensten; Het gaat om het opbouwen van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die onze passie delen voor het creëren van mooie huizen. Via onze oprichtersblog, socialemediakanalen en community-evenementen streven we ernaar een ruimte te creëren waar ideeën worden gedeeld, inspiratie wordt gevonden en verbindingen worden gelegd.

Terwijl we deze reis voortzetten, doen we er alles aan om naar uw feedback te luisteren, ons aan te passen aan uw behoeften en voortdurend te verbeteren om u beter van dienst te zijn. Uw vertrouwen en steun betekenen alles voor ons, en we zijn dankbaar voor de kans om deel uit te maken van uw interieurreis.

Dit is waar we nu mee bezig zijn:

TaakVooruitgangUitleg
Kwaliteit van het productLopendWe zijn altijd op zoek naar producten van hoge kwaliteit. Dus geen goedkope troep, maar duurzame producten van hoge kwaliteit.
ProductaanbiedingenLopendWe zijn dagelijks bezig om nieuwe producten te vinden en toe te voegen aan onze winkel. We zijn net begonnen met 5 producten, maar nu hebben we er duizenden.
Live chattenLopendWij hebben een zeer klantgerichte en oplossingsgerichte klantenservice die meedenkt met de klant.
RetournerenVoltooidWe hebben onze retour- en bedenktijd verlengd van 30 naar 100 dagen.
ScheepvaartLopendWe hebben onze levertijd verkort van 5-10 dagen naar 1-5 werkdagen, wat vrij uitzonderlijk is in de interieurbranche.
Telefonische bereikbaarheidLopendWe werken constant aan onze telefonische beschikbaarheid.
Snelheid van de websiteLopendOp dit moment is onze website een van de snelst ladende home home media online winkels in de markt met een gemiddelde laadtijd van 300ms.
Gebruiksvriendelijk ontwerpLopendWe zijn voortdurend bezig met het testen en verbeteren van het ontwerp van onze online winkel door A/B-tests uit te voeren, eye-tracking onderzoek te doen en trends te volgen.

Bedankt dat je met ons mee bent gegaan op dit avontuur, want we streven ernaar om van LifeDeals de bestemming bij uitstek te maken voor al uw interieurbehoeften. Laten we samen ruimtes creëren die inspireren, troosten en verrukken.

Hartelijke groet,

Menno Bouma
Oprichter, LifeDeals